Безглютенове борошно
Гарбузове борошно
Гарбузове борошно відрізняється багатим вітамінно-мінеральним складом, який рідко зустрічається в інших продуктах. Це безцінне джерело омега-6 і омега-3 жирних кислот, включаючи альфа-ліноленову кислоту. Крім вітамінів групи В, А, С, PP, К, борошно з насіння гарбуза містить безліч мікроелементів. Воно дає змогу збагатити раціон, зміцнити організм і посприяє здоровому схудненню.
Використовують його у соусах, підливах, як добавку до супів і салатів. У випічку гарбузове борошно додають, змішуючи з пшеничним, що надає готовим виробам пишність і легкість, а також така здоба довго не черствіє і не пліснявіє.
Основні кулінарні призначення борошна з насіння гарбуза:
– вітамінно-білкова добавка для каш, салатів, закусок, супів;
– загущувач підлив, соусів, киселів;
– як додатковий елемент для випічки;
– панірування для виробів з фаршу, овочів і т.д.
65.00 грн.Додати у кошик
Гірчичний порошок
Суперфуд, який оновлює клітини організму, чистить кров та лімфу! А також стимулює метеболічні процеси, омолоджує шкіру, допомогає в побуті та є чудовим помічником для засвоєння жирної їжі.
⠀
Гірчичний порошок містить багато корисних речовин, таких як кальцій, магній, залізо, фосфор, натрій та калій. Він також містить вітамін С та вітамін А, які допомагають зберігати здоров’я і підтримувати імунну систему. Він є природним консервантом і може зберігати їжу на тривалий час, допомагає запобігти забрудненню бактеріями та грибками, що можуть знизити термін зберігання продукту.
Використовують гірчичний порошок як інгредієнт майонезу, соусів або як приправу до м’ясних страв, салатів та овочей, при засолюванні та консервуванні. Це природний консервант і антисептик. Невелику кількість можна додавати у випічку, вона буде мати пікантний присмак і легку гостроту, а термін зберігання буде доволі довгий.
Також гірчичний порошок – це простий та дієвий засіб при перших симптомах простуди та кашлю (посилює кровообіг, полегшує дихання). А ще він є екологічним засобом для миття посуду!
65.00 грн.Додати у кошик
Конопляний протеїн
Конопляний протеїн – це справжній суперфуд для вашого здоров’я! Завдяки високому вмісту амінокислот, він допомагає відновлювати та зміцнювати м’язову тканину після тренувань. Тому спортсменам точно треба до нього придивитися.
Але не лише спортсменам він надасть користь. Конопляний протеїн багатий на залізо та магній, що підтримує енергію в організмі. А завдяки омега-жирним кислотам він мега корисний для здоров‘я серця та мозку.
Конопляний протеїн можна розводити в молоці, смузі, з соком або з водою. Також його додають у соуси, супи, салати. Замовляйте та збагачуйте свій організм корисними елементами!
65.00 грн.Додати у кошик
Лляне борошно
Регулярне вживання лляного борошна сприяє детоксикації організму, позбавлення від зайвої ваги, поліпшення роботи травної системи, підвищення міцності та еластичності стінок судин та профілактики тромбоутворення. Лляне борошно сприяє розвитку корисної мікрофлори. В результаті чого процеси травлення проходять більш активно, організм звільняється від не перетравлених харчових залишків.
- очищує нирки, печінку, нормалізує процеси травлення, сприяє схудненню;
- збільшує загальний імунітет;
- нормалізує роботу кишківника, очищає, позбавляє від запорів;
- попереджає гормональні збої, покращує жіноче здоров’я;
- позбавляє безсоння, знімає нервову напругу.
- покращує стан шкіри, волосся, нігтів.
В кулінаріїї лляне борошно підійде для приготування солодощів, соусів, його можна використовувати для панірування, додавати в смузі, соки. При замішуванні тіста для випічки або млинців можна замінити п’яту частину звичайного борошна на льняне.
45.00 грн.Додати у кошик
Мигдальне борошно
Мигдальне борошно – це не тільки чудова заміна традиційного пшеничного борошна, а насамперед джерело поживних речовин, вітамінів та мінералів, цінних для здоров’я.Серед мінеральних речовин, що входять до складу мигдального борошна, є калій, фосфор, магній, кальцій, залізо. У великій кількості мигдальне борошно містить вітамін E, який є хорошим антиоксидантом, що дозволяє захистити клітини організму від негативних впливів. Крім цього вітамін E знижує рівень холестерину в організмі та посилює імунітет. Також у мигдальному борошні містяться вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), які відіграють важливу роль у метаболізмі людини.
Мигдальне борошно ідеально підходить для згущення супів та соусів. Також рекомендується як альтернатива традиційному пшеничному борошну, для випікання тортів та хліба. У багатьох рецептах можна легко замінити ¼ із традиційного борошна на мигдальне борошно. Воно прекрасно підходить як інгредієнт печива, пирогів та мокрих тортів. Без нього не обійтись при приготуванні французького десерту – макарон.
150.00 грн.Додати у кошик
Шрот розторопші
Клітковину розторопші краще вживати для очищення печінки та загальної нормалізації обміну речовин і роботи шлунково-кишкового тракту!
Вона очищає судини, а також відновлює фізіологічні функції клітин печінки, сприяючи оздоровленню організму загалом. Клітковина розторопші активує роботу кишківника при схильності до запорів.
45.00 грн.Додати у кошик