Гарбузове борошно
65.00 грн.
Гарбузове борошно відрізняється багатим вітамінно-мінеральним складом, який рідко зустрічається в інших продуктах. Це безцінне джерело омега-6 і омега-3 жирних кислот, включаючи альфа-ліноленову кислоту. Крім вітамінів групи В, А, С, PP, К, борошно з насіння гарбуза містить безліч мікроелементів. Воно дає змогу збагатити раціон, зміцнити організм і посприяє здоровому схудненню.
Використовують його у соусах, підливах, як добавку до супів і салатів. У випічку гарбузове борошно додають, змішуючи з пшеничним, що надає готовим виробам пишність і легкість, а також така здоба довго не черствіє і не пліснявіє.
Основні кулінарні призначення борошна з насіння гарбуза:
– вітамінно-білкова добавка для каш, салатів, закусок, супів;
– загущувач підлив, соусів, киселів;
– як додатковий елемент для випічки;
– панірування для виробів з фаршу, овочів і т.д.
Додаткова інформація
Вага | 250 kg |
---|
Відгук
Відгуків поки немає.