Мигдальне борошно
150.00 грн.
Мигдальне борошно – це не тільки чудова заміна традиційного пшеничного борошна, а насамперед джерело поживних речовин, вітамінів та мінералів, цінних для здоров’я.Серед мінеральних речовин, що входять до складу мигдального борошна, є калій, фосфор, магній, кальцій, залізо. У великій кількості мигдальне борошно містить вітамін E, який є хорошим антиоксидантом, що дозволяє захистити клітини організму від негативних впливів. Крім цього вітамін E знижує рівень холестерину в організмі та посилює імунітет. Також у мигдальному борошні містяться вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), які відіграють важливу роль у метаболізмі людини.
Мигдальне борошно ідеально підходить для згущення супів та соусів. Також рекомендується як альтернатива традиційному пшеничному борошну, для випікання тортів та хліба. У багатьох рецептах можна легко замінити ¼ із традиційного борошна на мигдальне борошно. Воно прекрасно підходить як інгредієнт печива, пирогів та мокрих тортів. Без нього не обійтись при приготуванні французького десерту – макарон.
Додаткова інформація
Вага | 250 kg |
---|
Відгук
Відгуків поки немає.